Info over onze feestzalen

Feestzalen Bordeau heeft twee feestzalen ter beschikking en een ruim zuidgericht buitenterras. Beide feestzalen zijn voorzien van een bar en koelmogelijkheden.
De feestzalen zijn gemaakt in een oude cinemazaal en hebben een apart kader.

Zaal Foyer

Deze feestzaal heeft een capaciteit van 50 personen. Voor prijs en boeking, bel Sharon +32 477 204 251.

Zaal La Plaza

Deze feestzaal heeft een capaciteit van 150 personen. De huurprijs bedraagt 400 (350) euro. Te boeken via Frans +32 477 305 902.

Wat is inbegrepen in de prijs?

In de prijzen van de feestzalen zit er heel wat inbegrepen, zoals

Waarborg

Er wordt een waarborg van 200 euro gevraagd waarvan dan de kosten voor het waterverbruik, verwarming, elektriciteit en de schoonmaak worden afgetrokken.

Drank en catering

U heeft volledige keuzevrijheid op vlak van drank en catering. Er worden hier geen voorwaarden aan verbonden of extra vergoedingen voor gevraagd.
Indien gewenst is er wel de mogelijkheid om een overeenkomst te maken met de 'Plaza' die vooraan een tearoom/restaurant uitbaat. Zij kunnen dan instaan voor drank en/of catering.

Een ander voordeel is de mogelijkheid om - als de zaal vrij is - reeds enkele dagen vooraf de sleutel te krijgen zodat u de zaal kunt versieren en/of inrichten.

Indien u verder nog vragen heeft, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. U kunt onze contactgegevens terugvinden op onze Contact-pagina.